Wie zijn wij?

Hot Networkz is het full-service marketingbureau van Nederland. Met onze betrokken en betrouwbare dienstverlening zijn we toonaangevend in onze markt. Wij onderscheiden ons door het resultaat in combinatie met merkbeleving.

Met ruim 16 jaar ervaring, 15 kantoren met uitstekende landelijke dekking en ruim 1500 promotors in onze poules, zijn wij altijd in staat u op maat te bedienen. Middels meetbare en bewezen resultaten bieden wij diensten aan in direct sales en direct promotionz. Als onbetwist marktleider in abonnementen verkoop voor dagbladen en loterijen in het fieldmarketingkanaal, delen wij onze kennis graag binnen ons partnership en zijn wij met recht de beste verkopers van uw merk.

Direct Sales: onze medewerkers behalen uitstekende en goed meetbare resultaten voor de puurste vorm van sales. Wij zijn hierbij zichtbaar voor de klant op onder andere beurzen, evenementen alsmede huis-aan-huis, in winkelcentra en op straat. Jaarlijks halen wij zo honderdduizenden nieuwe abonnees binnen voor verschillende klanten en A-merken. Door middel van ons unieke gecertificeerde interne opleidingstraject (de ‘Hot Academy’) en ons eigen shared service center (call center en compliance center) zijn wij daarbij in staat extra kwaliteit aan deze kwantiteit te verbinden.

Direct Promotionz: merkbeleving met direct meetbaar resultaat. Wij verbinden een positief gevoel aan uw product of merk door middel van onze unieke mix tussen promotie en sales, die u custom made kunt aanpassen naar uw wensen. Van concept tot en met uitvoering, op beurzen/events, nationaal en internationaal. We hebben het onder andere over het inzetten van promotieteams (fotomarketing/ flyeren & sampling/ merkactivatieteams en leadgeneration). Als een van de weinige fieldmarkering bureaus bieden wij deze diensten onder een dak aan. Waardoor u optimaal gebruik kan maken van het ‘sales DNA’ van onze verkopers, promotors & merkambassadeurs.

We zijn professioneel, resultaatgericht, innovatief, betrokken en betrouwbaar. Bovenal zijn wij een heel leuk bedrijf om mee te werken. Wij weten dat een persoonlijke benadering, open relatie met onze klanten en een platte organisatiestructuur met directe lijnen aan de basis staat van ons bewezen succes. Onze kracht zit in onze mensen en zij staan 24/7 voor u klaar.