Wat doen wij?

Resultaatgericht werken vormt het fundament van Hot Networkz. We zijn er groot mee geworden en dat is niet voor niets.

Onze medewerkers behalen uitstekende resultaten als het gaat om abonnementenverkoop, lotenverkoop, fondsenwerving, promotieconcepten en fotomarketing. Goede resultaten ontwikkel je met een goed team professionals. Wij weten dat een persoonlijke benadering en een open relatie met onze klanten aan de basis staat van ons bewezen succes.

Wij bestaan uit vier afdelingen:

  1. Direct Sales Onze medewerkers behalen uitstekende en goed meetbare resultaten voor de puurste vorm van sales. Wij zijn hierbij zichtbaar voor de klant op onder andere beurzen, evenementen alsmede huis-aan-huis, in winkelcentra en op straat.
  2. Direct Dialogue Hot Networkz is momenteel sterk aan het groeien en ontwikkelen in de Direct Dialogue markt. Wij houden ons voornamelijk bezig met donateurwerving, collectantenwerving en het creëren van bekendheid voor uw organisatie.
  3. Foto Marketing Foto’s zijn bij uitstek een uitstekende (viral) marketingtool, omdat deze snel te verspreiden zijn en een positieve beleving of herinnering koppelen aan uw merk. Wij zorgen voor een positieve merkbeleving door middel van deze vorm van marketing.
  4. Promotie Wij verbinden een positief gevoel aan uw product of merk door middel van onze unieke mix tussen promotie en sales, die u custom made kunt aanpassen naar uw wensen. Van concept tot en met uitvoering, op beurzen/events, nationaal en internationaal voeren wij promotie acties uit van A tot en met Z.

Meer weten? Bel onze afdeling sales op 023-5274723 of mail ons via info@hotnetworkz.com