Solliciteren

Hé jij daar!

Ben je op zoek naar werk, enthousiast, jong van geest en een positieveling van nature? Is jouw maand altijd net een paar dagen langer dan dat de financiën het toelaten? Wil jij die dikke vakantie bij elkaar verdienen?
Kom bij ons langs!

We vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen en wat Hot Networkz in jou zoekt. Ruim 1.500 collega’s en inmiddels vrienden gaan wekelijks voor ons op stap om namens Hot Networkz te bouwen aan hun CV, skills en gevulde portemonnee. Onze toppers zorgen er dagelijks voor dat consumenten op straat met een glimlach en een goede deal huiswaarts keren.

Zodra jij voor ons aan de slag gaat, zullen wij jou bij de hand nemen tot het moment dat je voor het eerst je eigen deal sluit. Uitstekende begeleiding en het vertrouwen te gaan slagen zullen er voor zorgen dat jij een schitterende tijd tegemoet gaat. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Nou hoef je geen ontzettend lange reizen te maken naar ons kantoor. Met 16 vestigingen door heel Nederland zitten we dichter bij dan je misschien denkt. Kom jij langs om kennis te maken? Zodra jij het onderstaande formulier invult komen wij direct in actie. De kans om jou te mogen ontmoeten laten wij absoluut niet aan ons voorbij gaan!

Tot snel!

Meer weten?!

Bel ons via 023-8200475

Mail ons via hrm@hotnetworkz.com

Whatssapp ons via 06-83021424