Hot Promotionz

Wij verbinden een positief gevoel aan uw product of merk door middel van onze unieke mix tussen promotie en sales, die u custom made kunt aanpassen naar uw wensen. Van concept tot en met uitvoering, op beurzen/events, nationaal en internationaal voeren wij promotie acties uit van A tot en met Z.

Wij zijn gespecialiseerd in het volgende:

  • Promotieconcepten: Samen met u ontwikkelen wij een concept waarna wij het proces volledig uit handen nemen. Door middel van onze professionele promotiemethoden wordt uw product optimaal verkocht.
  • Sampling, flyering & winkeldemonstraties: Wij zijn in staat om uw potentiele klant op enthousiaste wijze kennis te laten maken met uw product op ieder gewenste plek in Nederland.
  • Events & Guerillamarketing: Samen met u ontwikkelen wij de ideale manier om uw bedrijf/product te promoten door middel van het organiseren van een uniek event. Wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in kleinschalige, onverwachte ludieke acties met grootschalige media aandacht.

Wij benaderen iedere case door middel van zorgvuldig uitgedachte acties in nauw overleg met de opdrachtgever. We maken op voorhand een plan om de doelgroep kennis te laten maken met het product. Wij werken graag met u samen om de beste promotiecampagne op te zetten en uit te voeren.

Wij werken met hoog opgeleide promotors die uitstekende resultaten boeken. Zij zijn professioneel en kundig in hun vak door middel van de verschillende trainingen die zij volgen. Ze zijn gedreven, goed getraind (hebben ieder hun certificaten behaald) en werken met veel plezier en passie.