Fotomarketing

Foto’s zijn bij uitstek een uitstekende (viral) marketingtool, omdat deze snel te verspreiden zijn en een positieve beleving of herinnering koppelen aan uw merk. Wij zorgen voor een positieve merkbeleving door middel van deze vorm van marketing.

  • In the picture: De gefotografeerde krijgt een picturecard waarmee hij of zij de foto kan downloaden vanaf een speciale website die geheel is vormgegeven in de look & feel van uw bedrijf.
  • Get the picture: De bezoekers van uw evenement, beurs of feest krijgen ter plekke een geprinte foto mee naar huis en kunnen deze tevens downloaden vanaf een speciale website via In The Picture.
  • Share the picture: Elke bezoeker kan zijn foto laten opsturen als visitekaartje of ansichtkaart. En natuurlijk kan uw boodschap worden mee verstuurd. Dit kan natuurlijk in combinatie met In The Picture en Get the Picture.
  • Fotoflyer: Direct klaar fotografie met branded sticker (polaroids, maar dan van Fuji)

Een zorgvuldig opgezet plan is de basis en tevens sleutel tot succes binnen fotomarketing. De omgeving, de website, uw boodschap en het moment van het maken van de foto moeten kloppen.

Wij werken met hoog opgeleide fotografen die niet alleen kwalitatieve foto’s schieten, maar ook uw merk vertegenwoordigen. Wij werken hierbij met een combinatie van fotografische professionaliteit en promotionele vaardigheden.

De behaalde resultaten worden direct inzichtelijk gemaakt voor evaluatie. Als u kiest voor de optie van een online fotopagina, dan kunt u intern de verschillende statistische rapportages vinden.