Direct Sales

Onze medewerkers behalen uitstekende en goed meetbare resultaten voor de puurste vorm van sales. Wij zijn hierbij zichtbaar voor de klant op onder andere beurzen, evenementen alsmede huis-aan-huis, in winkelcentra en op straat. Onze direct sales afdeling is gespecialiseerd in:

  • Directe verkoop: Door onze persoonlijke presentatie van uw product, zijn wij professioneel en kundig op het gebied van directe verkoop. Wij zijn in staat uw potentiele klant face-to-face te benaderen en dusdanig te enthousiasmeren om uw product ter plekke aan te schaffen.
  • Lead Generation: Lead generation is een vorm van indirecte sales waarbij onze professionals prospects verzamelen dat kan leiden tot een sale en waar uw eigen sales afdeling aan de slag mee kan.
  • Enquêtering: Met deze vorm verzamelen wij de informatie die u nodig heeft voor uw bedrijf in combinatie met het persoonlijk overbrengen van een bepaalde merkbelevenis. Wij koppelen zowel een gevoel alsmede een gezicht aan uw merk en combineren dit met het verzamelen van informatie.

Wij benaderen iedere case door middel van zorgvuldig uitgedachte acties in nauw overleg met de opdrachtgever. Wij beginnen een goed plan met een test en starten klein om vervolgens gestructureerd uit te bouwen naar het gewenste niveau. Op deze manier creëren we een op maat gemaakte, succesvolle formule die gebaseerd is op gemeenschappelijke doelstellingen. De behaalde resultaten worden direct inzichtelijk gemaakt voor evaluatie.

Wij werken met hoog opgeleide promotors die uitstekende resultaten boeken. Zij zijn professioneel en kundig in hun vak door middel van de verschillende trainingen die zij volgen. Ze zijn gedreven, goed getraind (hebben ieder hun certificaten behaald) en werken met veel plezier en passie.