Direct Dialogue

Hot Networkz is momenteel sterk aan het groeien en ontwikkelen in de Direct Dialogue markt. Wij houden ons voornamelijk bezig met donateurwerving, collectantenwerving en het creëren van bekendheid voor uw organisatie.

  • Donateurwerving: Door onze kennis van uw goede doel, zijn wij professioneel en kundig op het gebied van donateurwerving. Wij zijn in staat uw potentiele donateur face-to-face te benaderen en dusdanig te enthousiasmeren om ter plekke aan uw doel te doneren.
  • Collectantenwerving: Het werven van collectanten is voor ons geen enkel probleem, want wij kunnen dit combineren met donateurwerving. Uw organisatie kan immers niet zonder deze vrijwilligers.
  • Het creëren van bekendheid voor uw organisatie: Wij denken graag met uw mee over een gecombineerde inzet van onze afdeling Hot Promotionz om meer bekendheid te genereren voor uw organisatie.

Wij benaderen iedere case door middel van zorgvuldig uitgedachte acties in nauw overleg met de opdrachtgever. Wij beginnen een goed plan met een test en starten klein om vervolgens gestructureerd uit te bouwen naar het gewenste niveau. Op deze manier creëren we een op maat gemaakte, succesvolle formule die gebaseerd is op gemeenschappelijke doelstellingen. De behaalde resultaten worden direct inzichtelijk gemaakt voor evaluatie.

Wij werken met hoog opgeleide promotors die uitstekende resultaten boeken. Zij zijn professioneel en kundig in hun vak door middel van de verschillende trainingen die zij volgen. Ze zijn gedreven, goed getraind (hebben ieder hun certificaten behaald) en werken met veel plezier en passie.